(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Брус С. І. Підходи до управління фінансовими ризиками в депозитарній діяльності. Розглядаються питання депозитарної діяльності на фондовому ринку України в частині управління відповідними фінансовими ризиками. Обґрунтовуються заходи, що впливають на зменшення фінансових ризиків у депозитарній діяльності. Brus S. Approaches to the financial risks management in depositary activity. The depository activity issues on the stock market in Ukraine in the part of the proper financial risks management are considered. The actions influencing on financial risks decrease in the sphere of depository activity are proved.