(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кудряшов С. В. Ризики споживчого кредитування та напрями їх обмеження. Проаналізовано загальносвітову практику ризиків споживчого кредитування. Досліджено взаємодію банків і страхових компаній у сфері страхування іпотечних операцій, автокредитування, ризиків неповернення кредитів та інших видів ризиків. Визначено ключові напрямки мінімізації банківських ризиків в Україні за рахунок використання типових кредитних програм. Kudryashov S. Risks of consumer crediting and trends of their limitation. The world practice of risks of the consumer crediting is analysed. The author researches the co-operation between banks and insurance companies in the field of mortgage transactions insurance, auto crediting, repayment risks and other types of risks. The basic directions of bank risks minimization in Ukraine due to the use of the typical credit programs are determined.