(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Фліссак А. А, Довгань Ж. М. Банківська діяльність в умовах інтеграційних процесів. Головною метою сучасної економічної політики України було і залишається ство-рення потужної, ефективної, конкурентноздатної і соціальноорієнтованої національної економіки. При цьому засобами реалізації економічної стратегії є цілий комплекс форм та методів діяльності як всередині України, так і на міжнародному рівні. Суттєве значення в успішному досягненні поставлених цілей має підвищення ефективності діяль-ності банківського сектору в умовах інтеграційних процесів. Розгляду цієї проблематики був присвячений Українськонімецький круглий стіл, проведений 13 лютого 2007 року. Участь в науковій дискусії взяли науковці Тернопільського національного економічного університету та економічного факультету Дрезденського технічного університету.