(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Шашкевич О. Л. Вартість освітніх послуг у вищих навчальних закладах: моделювання оптимальної ціни. Запропоновано авторський підхід до визначення оптимальної ціни за освітні послуги у вищих навчальних закладах на основі використання економіко-математичної моделі визначення “точки беззбитковості”. Shashkevych O. Modelling of optimum tuition fee in higher educational establishments. The author suggests the approach for the determination of optimum tuition fee in higher educational establishments, using the CVP-analyse.