(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Костецький В. В. Актуальні проблеми формування фінансових ресурсів підприємств міського електротранспорту. Розглянуто сучасні реалії забезпечення фінансовими ресурсами підприємств міського електротранспорту та виявлено особливості їх формування. Обґрунтовано проблеми функціонування підприємств галузі, сформульовано концептуальні підходи й окреслено напрями фінансування підприємств міського електротранспорту відповідно до стратегічних засад соціально-економічного розвитку України. Kostets’kyy V. The actual problems of financial resources formation on public transport enterprises. The article presents the modern realities of providing by the financial resources of public transport enterprises. The author discovers the features of formation the financial resources processes. The problems of functioning of this industry enterprises and forming of theoretical generalizations and directions of improvement of financing processes development of public transport enterprises in accordance with strategic bases of social and economic development of Ukraine are explored.