(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Свистун Н. О. Формування єдиного наукового простору Європи. 24–26 жовтня 2007 року відбулася І Міжнародна науково-практична конференція “Формування єдиного наукового простору Європи та завдання економічної науки”, організована Українсько-польською програмою фінансів і страхування Тернопільського національного економічного університету та проведена згідно з планами міжнародної співпраці на підставі договорів про навчальне і науково-дослідне співробітництво із провідними закладами Республіки Польща. У роботі конференції взяли участь провідні вчені, науковці та практики. До організаційного комітету було надіслано понад двісті наукових тез трьохсот авторів, які представляли різні регіони України, та зарубіжні країни – Росію і Республіку Польща. Учасники конференції мали змогу обговорити найбільш актуальні економічні проблеми.