(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Школьник І. О. Особливості державного регулювання фінансового ринку в Україні. Охарактеризовано критерії та визначено основні моделі державного регулювання фінансового ринку, розглянуто особливості моделі державного регулювання фінансового ринку в Україні на сучасному етапі. Окреслено основні принципи, які необхідно закласти в основу державного регулювання та функціонування фінансового ринку в Україні. Shkolnyk I. The peculiarities of financial market state regulation in Ukraine. The criteria and the basic models of financial market state regulation are described. The peculiarities of the model of financial market state regulation in Ukraine on the modern stage are considered. The basic principles which are necessary to be set in state regulation and financial market functioning in Ukraine are given.