(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Микитюк П. П. Проблеми фінансово-кредитного забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності в Україні. Визначено сутність інвестиційно-інноваційної діяльності та основні проблеми її фінансового забезпечення. Доведено об’єктиву необхідність венчурного фінансування інноваційних процесів. Mykytyuk P. Issues of finance and credit security of innovative and investment activity in Ukraine. The essence of innovative and investment activity, the main issues of its finance security are defined. The objective necessity of innovation process venture financing is proved.