(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Проданова Л. В. В пошуках моделі зростання і розвитку економіки. Узагальнено досвід вітчизняної економічної науки та практики щодо створення моделі зростання й розвитку національної економіки і вироблення механізму її функціонування. Запропоновано абстрактну факторну модель зростання й розвитку економіки. Prodanova L. In search of the model of growth and development of economy. An attempt of experience generalization of domestic economic science and practice on creation the model of national economy growth and development, and development of its functioning mechanism is presented. The abstract factorial model of economy growth and development is offered.