(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Довгань Ж. М. Основи комплексного управління активами і пасивами банку. Розглянуто окремі теоретичні та практичні питання комплексного управління активами і пасивами банку. Визначено основні цілі та складові елементи управління активами і пасивами банківської установи. Наголошено на необхідності дотримання банком принципів управління фінансовими потоками як важливої передумови підвищення ефективності банківського менеджменту в Україні. Dovhan’ Z. Fundamentals of Complex Management of Bank Assets and Liabilities. Some theoretical and practical items of complex management of bank assets and liabilities are considered. Main purposes and management components of bank assets and liabilities are determined. The necessity of bank principles following by financial streams management as an important precondition of bank management efficiency increase in Ukraine is pointed out.