(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Вовчак О. Д., Халло В. Ф. Сутність та особливості банківської конкуренції. Розкрито теоретичні засади конкуренції в банківській сфері, визначено її суть та особливості, висвітлено чинники та етапи розвитку конкурентного ринку банківських продуктів, окреслено напрямки посилення та заходи захисту банківської конкуренції. Vovchak O., Hallo V. Essence and features of bank competition. Theoretical bases of competition in a bank sphere are considered, certain its essence and features, reflected factors and stages of competition market development of bank products, outlined directions of strengthening and measures of defence of bank competition.