(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Боднар І. В. Теоретична концептуалізація реальних інвестицій та проблеми їх класифікації в умовах інформаційної революції. Розкрито багатоаспектну сутність поняття “реальні інвестиції”. Акцентовано увагу на проблемних аспектах класифікації реальних інвестицій в умовах інформаційної революції та новітніх технологій. Запропоновано авторський підхід до визначення сутності реальних інвестицій та їх групування за певними класифікаційними ознаками. Bodnar I. Theoretical conseptualization of the real investments and problems of their classification in the conditions of informative revolution. Multidimensional essence of concept “the real investments is exposed”. Attention is accented on the problem aspects of classification of the real investments in the conditions of informative revolution and newest technologies. The author going is offered near determination of essence of the real investments and their grouping after certain classification signs.