(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Дрогобицький І. М. До питання формування концептуальних засад розвитку системи фінансової освіти. Проведено аналіз освіти в навчальних закладах Міністерства фінансів України. Визначено основні перепони, які не сприяють її ефективному розвитку. Побудовані діаграма і архітектура, покликані мобілізувати процеси виявлення системних проблем і пошуку способів їх вирішення. Drohobytskyy I. To the question of forming of konceptual principles of development of financial education system. The analysis of education in educational establishments of Ministry of finance of Ukraine is conducted. Basic barriers which does not promote it to effective development are certain. A diagram and architecture, called to mobilize the processes of exposure of system problems to the search of methods of their decision, is built.