(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Новосад Л. Я. Фіскально-бюджетна політика у системі антикризових заходів. Розглянуто міжнародний досвід застосування заходів бюджетно-податкової політики з метою виходу з кризи. Розроблено пропозиції щодо використання інструментів фіскально-бюджетної політики в Україні для подолання кризових явищ та забезпечення економічного зростання. Navosad L. Fiscal-budget policy in the system of anticrisis measures. International experience for using measures of budget and tax policy to get out of crisis are considered. Suggestions in relation to the use of instruments fiscal-budget policy in Ukraine for overcoming of the crisis phenomena and providing of the economy growing are elaborated.