(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Желюк Т. Л. Економічний механізм забезпечення інноваційної моделі розвитку. Проаналізовано інституційні передумови, що визначають концептуальне та стратегічне бачення національної системи в довгостроковому періоді. Обґрунтовано напрямки оптимізації організаційно-економічного механізму забезпечення інноваційної, ноосферизованої моделі розвитку національної економіки як інструменту макроекономічної стабілізації та модернізації суспільного розвитку. Zhelyuk T. Еconomic mechanism of providing of innovative model of development. Institutions pre-conditions which determine conceptual and strategic vision of the national system in a long-term period are analysed. The directions of optimization organizationally economic to the mechanism of providing of innovative, noosferizovanoy model of development of national economy as to the instrument of the macroeconomic stabilizing and modernization of community development are defined.