(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Єрмошенко А. М. Гарантійні схеми як механізм захисту споживачів фінансових послуг на банківському і страховому ринках. Розглянуто особливості функціонування депозитних і страхових гарантійних схем. Здійснено порівняння зазначених гарантійних механізмів захисту прав споживачів фінансових послуг в країнах Європейського Союзу й Україні. Yermoshenko A. Guarantee schemes as protection mechanism of financial services consumers’ on banking an insurance markets. Special features of deposit and insurance guarantee schemes are viewed. Сomparison of mentioned protection guarantee mechanisms of financial services consumers in EU and Ukraine is realized.