(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Сороківська З. К. Зарубіжний досвід забезпечення ефективності системи страхування депозитів в умовах кризи. Розглянуто основні принципи побудови ефективних систем страхування депозитів. Проаналізовано світовий досвід у цій галузі та особливості адаптації системи страхування депозитів до умов економічної кризи. Sorokivska Z. Foreign experience of providing of efficiency of system insurance deposits in the conditions of crisis. Basic principles of construction of the effective systems of deposits insurance are considered. World experience in this industry, and features of adaptation of the system of deposits insurance to the terms of economic crisis are analysed.