(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Прокопів Р. В. Три динамічні закони економіки і їх застосування у виробничій і банківській діяльності. Запропоновано методику розрахунку на основі виведених автором формул витрат, прибутку і доходу від кількості оборотів грошей у сфері виробництва і реалізації, які відповідають вимогам динамічних законів економіки і можуть бути застосовані при розрахунках у сфері банківської діяльності. Prokopiv R. Three dynamic laws of economic and theirs employments into production and bank sphere economical activity. The methods of charges expenses, profit and income on the basis of the formula made by the author are offered, depending on the quantity of money cycles in production and bank of sphere of economical activity, according to demand of dynamic lows of economic.