(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Ільчук А. С. Регіональні аспекти інноваційної діяльності промислових підприємств. Розглянуто інноваційну діяльність як фактор конкурентоcпроможності економіки, здійснено узагальнену характеристику промислово-інноваційного потенціалу регіонів України, проаналізовано інноваційну діяльність промислових підприємств Карпатського регіону, обґрунтовано основні напрямки активізації інноваційної діяльності. Ilchuk A. Local aspects in innovation activity of industrial enterprises. The innovation activity as an factor of competition in economy is examined, general characterization of industrial and innovative potention in Ukrainian regions is cloner, innovation activity of industrial enterprises in Carpatian region is analyzed, the essential ways in the activation of innovative activity are proved.