(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Карпишин Н. І. Шляхи оптимізації фінансового забезпечення охорони здоров’я в Україні. Розглянуто найактуальніші проблеми фінансового забезпечення вітчизняної системи охорони здоров’я та обґрунтовано нові концептуальні підходи і запропоновано практичні заходи щодо їх вирішення. Karpyshyn N. Ways of optimization of the financial providing of health protection in Ukraine. The modern problems of the financial providing of the health protection system are considered. The new conceptual approaches and practical measures of decision of financial problems in this sphere are offered.