(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Никоненко С. В. Аналіз розвитку ринку страхових послуг у Запорізькій області: регіональні аспекти. Розкрито сучасний стан запорізького ринку страхування та визначено роль соціального капіталу на ньому. Доведено, що орієнтація страхових компаній області лише на корпоративних клієнтів, переважно виробничої сфери, гальмує їх подальший розвиток. Розроблена автором модель довіри клієнта до страхової компанії дозволяє не тільки проаналізувати сучасне становище компаній, але й з огляду на слабкі та сильні сторони, продумати стратегію подальшого успішного розвитку. Nykonenko S. Analysis of the insurance services market in Zaporizhzhya region: region aspects. Modern conditions of zaporozhyian insurance market are revealed and the role of social capital on its is defined. It’s informed, that orientation of regions’ insurance companies on corporate clients only, presumably oriaginating from industrial spheres, notably takes back its further development. The model of client confi dence to insurance company, devised by the author, enables not only to analyze modern companies’ stance, but taking to account their weak and strong aspects, think over the strategy of companies’ furhter successful development.