(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Бойко Ю. О. Особливості концентрації банківського капіталу в Україні. Розглянуто особливості та тенденції процесів концентрації капіталу в банківській системі України на сучасному етапі. Здійснено аналіз сучасного стану забезпеченості банків України власним капіталом. Boyko Yu. The features of banking capital concentration in Ukraine. The features and tendencies of processes of banking capital concentration are examined in the banking system of Ukraine on the modern stage.