(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кнейслер О. В. Прагматизм фінансової стійкості страховика. Запропоновано та проаналізовано систему показників, що характеризують фінансову стійкість страховиків у контексті впливу зовнішніх і внутрішніх факторів ринкового середовища. Окреслено напрямки забезпечення і зміцнення фінансової стійкості страховиків в умовах розвитку ринкових засад господарювання. Kneysler O. Pragmatism of financial firmness of insures. The system of indexes wich characterize financial firmness of insurers in the context of influence of external and internal factors of market environment is offered and analysed. The directions of providing and strengthening of financial firmness of insurers in the conditions of market principles development of manage are outlined.