(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Ткаченко Н. В. Дискусійні питання страхування. Здійснено критичний аналіз сутності понять “страховий ринок” та “страхова система”. Подано графічну модель страхової системи та сформульовано її типові ознаки, притаманні страховій системі. Запропоновано власне визначення дефініції “страхова система”. Tkachenko N. Discussion definitions of insurance. The critical analyses of “insurance market” and “insurance system” definitions are made. Graphical model of insurance system was given and formulated insurance system typical signs. The author “insurance system” definition is offered.