(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кушнір О. Р. Актуальні проблеми застосування фіскальних методів подолання наслідків світової фінансово-економічної кризи. Розглянуто основні напрямки податкового регулювання в умовах кризових процесів в розвинутих країнах та країнах СНД. Проаналізовано застосування фіскальних методів подолання наслідків світової фінансово-економічної кризи. Визначено можливі напрямки вдосконалення системи оподаткування України для подолання кризових явищ в країні. Kushnir O. Actual problems of fiscal methods application of the world financial and economic crisis results overcoming. The main directions of crisis processes tax regulation in the developed country and countries of CIS are considered. It is also analyzed the fiscal methods application of world financial and economic results overcoming. Possible directions of Ukrainian tax system improving with the purpose of crisis phenomena overcoming in the country are determined.