(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Сидорчук А. А. Напрями покращення використання фінансових ресурсів державного соціального страхування в Україні. Розглянуто проблеми використання фінансових ресурсів державного соціального страхування в Україні в розрізі окремих видів та системи загалом. Запропоновано напрями вирішення проблем в контексті можливих шляхів підвищення збалансованості фінансових ресурсів в сучасних умовах. Sydorchuk A. Directions of improvement of the use of financial resources of state social security in Ukraine. The problems of financial resources use of state social security in Ukraine in the cut of separate kinds and system on the whole are considered. Directions of decision of problems are offered in the context of possible ways of increase of balanced of financial resources in modern terms.