(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Куриляк В. Є. Фінансово-економічні аспекти формування глобального цивілізаційного ландшафту світової економіки: рушійні сили та теорії. Розкрито ключові аспекти формування глобального цивілізаційного ландшафту світової економіки у минулому, розвинуто теоретичні та прикладні основи його зміни у XXI ст. Головна увага приділена виокремленню ідей і подій, що формували або формуватимуть економічний і фінансовий стан цивілізацації майбутнього. Kurylak V. Financial-economic aspects of forming of global civilization landscape of world economy: motive forces and theories. Forming of global civilization landscape of world economy in the past is performed, theoretical and applied bases of his change in XXI age are defined. Main attention is spared to selection of ideas and events which formed or will form economic and financial position of future civilization.