(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Довгань Ж. М. Діяльність вітчизняних банківських установ в умовах економічної кризи. Розглянуто основні причини кризових явищ у банківській системі України, проаналізовано наслідки впливу банківської кризи на діяльність вітчизняних банків та запропоновано заходи щодо стабілізації фінансового стану банківських установ. Dovgan Zh. Activities of domestic banks during the economic crisis. The main causes of the crisis in the banking system of Ukraine are considered, the consequences of the impact of financial crisis on the activities of domestic banks are analysed and developed recommendations on ways to address the banking crisis in Ukraine.