(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Алексеєнко Л. М., Савчук Н.В. Розвиток ринку фінансових і страхових послуг у посткризовий період. Досліджено теоретичні і методологічні засади формування і розвитку ринку фінансових і страхових послуг в економічній системі держави. Виявлено закономірності і протиріччя, що характеризують даний ринок в Україні і можливості його інтеграції в світовий економічний простір. Сформульовані рекомендації щодо розвитку та вдосконалення механізму функціонування ринку фінансових і страхових послуг у посткризовий період з метою забезпечення конкурентних переваг. Alekseyenko L., Savchuk N. Development of the financial and insurance services in the aftermath of the crisis. The theoretical and methodological foundations of market development and financial and insurance services in the economic system are investigated. The regularities and contradictions that characterize this market in Ukraine and its possible integration into the world economy are proved. Recommendations for development and improving the mechanism of functioning of the financial and insurance services in post-crisis period are formed to ensure competitive advantage.