(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Годованець О. В., Амбрик Л. П. Податкове регулювання інвестиційної діяльності як фактор економічного зростання. Розглянуто основні напрями реалізації податкового регулювання інвестиційної діяльності у контексті позитивного зарубіжного досвіду. Визначено, що податкове регулювання виступає важливим фактором стимулювання інвестиційної діяльності, заходом запобігання та виходу з фінансової кризи. Godovanets O., Ambryk L. Tax regulation of investment activity as a factor of economic development. The main directions of realization of investment activity tax regulation in the context of positive foreign experience are considered. Tax regulation is determined to be the important factor of investment activity stimulation and the measure of averting and overcoming financial crisis.