(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Десятнюк О. М. Теоретичні домінанти моделювання нтиризикових заходів у сфері оподаткування. Акцентовано увагу на специфічних проблемах моделювання системи антиризикових заходів у податковому середовищі, виокремлено основні групи антиризикових заходів і типи суб’єктів для формування векторів попередження і мінімізації ризиковості розбудови податкової системи та систематизовано теоретичні домінанти моделювання антиризикових заходів у сфері оподаткування. Desyatnyk O. Theoretical dominants of design of antirisk measures in the field of taxation. Attention is accented on the specific problems of design of the system of antirisk measures in a tax environment, the basic groups of antirisk measures and types of subjects are selected for forming of vectors of warning and minimization of the rizikovosti re-erecting of the tax system and the theoretical dominants of design of antirisk measures are systematized in the field of taxation.