(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Луцишин З. О., Козловський Р. В. Еволюція структури золотовалютних резервів у контексті реформування світової валютної системи. Розглянуто ретроспективні зміни економічної сутності золотовалютних резервів країни та їх структури. Розкрито еволюцію структури золотовалютних резервів під впливом різноманітних чинників, зокрема, матеріального носія вираження грошових відносин у суспільстві, моделі державного регулювання економіки та інших. Lutsyshyn Z., Kozlovskyy R. Evolution of structure of gold and currency reserves in context of reform of world currency system. Historical retrospective changes of economy essence of gold and currency reserves are considered. Evolution of structure of gold and currency reserves are revealed under action of different factors, among them are financial transmitter of expression of money relations in society, model of government control of economy and other.