(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Письменний В. В. Бюджетне кредитування економіки в умовах ринкових перетворень. Обґрунтовано роль бюджетного фінансування програм економічного розвитку за рахунок позикових інструментів в Україні та за кордоном. Узагальнено проблемні аспекти бюджетного кредитування різних секторів економіки, а також визначено можливі напрями їх вирішення в умовах формування ринкового економічного середовища. Pysmennyy V. Budget crediting of economy in conditions of market transformation. The role of budget financing of economic development programs by borrowed instruments in Ukraine and abroad is denifed. The problematic aspects of the budget crediting in different sectors of economic are generalized. The possible ways of solutions in conditions of market transformation are identified.