(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Бугель Ю. В. Поняття кредитного портфеля комерційного банку та необхідність ефективного управління ним. Розглянуто сутність поняття кредитного портфеля банку та визначено роль процесу управління ним, а також сформульовано теоретичні засади функціонування механізму управління кредитним портфелем в умовах сучасного трансформаційного періоду вітчизняної економіки. Bugel Yu. Concept of loan portfolio commercial banks and the need for effective management of it. The essence of the loan portfolio is considered and the role of process management is defined. The theoretical basis of function of the credit portfolio management are formulated in the modern period of transformation of the domestic economy.