(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Ткачук Н. М. Субординовані зобов`язання як джерело поповнення капіталу банків. Розкрито економічну сутність субординованих зобов’язань, які банки залучають з метою поповнення капіталу. Досліджено характеристики інструментів гібридного капіталу та можливості їх використання з метою управління рівнем капіталу та структурою балансу банку. Розглянуто вимоги щодо залучення коштів на умовах субординованого боргу відповідно до вітчизняного законодавства. Tkachuk N. Subordinated liabilities as a source of increasing the banks capital. The economic essence of subordinated liabilities is revealed, which banks involve for increasing the capital. The characteristics of hybrid capital instruments and possibilities of their using for capital level and bank balance structure are investigated. The demands on the involving resources on conditions of subordinated debt according to Ukrainian legislation are considered.