(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Галапуп Н. Д., Бобанич А. І. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: особливості функціонування та шляхи вдосконалення. Розглянуто законодавчу базу, на яку опирається у своїй діяльності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Висвітлено перелік основних фундаментальних елементів для аналізу ефективності функціонування ФГВФО та наведені практичні рекомендації щодо пріоритетних напрямків вдосконалення діяльності Фонду гарантування вкладів для приведення його у відповідність із вимогами сучасного економічного простору. Halapup N., Bobanych A. Fund of guaranteeing of physical persons holdings: features of functioning and ways of perfection. A legislative base is examined on which Fund of guaranteeing of deposits of physical persons leans in the activity, the list of basic fundamental elements is illuminated for the analysis of efficiency of functioning of Fund of guaranteeing of deposits of physical persons and practical recommendations are pointed in relation to priority directions of perfection of activity of Fund of guaranteeing of deposits for bringing of him to conformity with the requirements of modern economic space.