(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Козюк В. В., Заклекта О. І., Шиманська О. П. Проблеми сучасної макроекономічної теорії та політики економічного зростання в світлі глобальної фінансової нестабільності. 21 вересня 2011 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулося засідання“круглого столу”, організоване кафедрою економічної теорії та підтримане ректоратом. Метою йогопроведення було обговорення актуальних проблем сучасної макроекономічної теорії, які потребують пильної уваги на-уковців та ґрунтовного аналізу, а також вимагають вироблення спільних позицій та нових нетрадиційних наукових підходів і практичних рішень.