(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Дибань О. Л. Інтеграційні процеси у сфері банківського і страхового бізнесу. Окреслено ключові проблеми інтеграційних процесів між банками і страховими організаціями. Визначено форми взаємопроникнення страхового і банківського капіталу, а також тенденції формування єдиної функціональної й організаційної системи, пов’язаної спільним капіталом. Dyban O. Integrate processes between banks and insurance organizations. The key problems of integrate processes are outlined between banks and insurance organizations. The forms of interpenetration of insurance and bank capital are defined, and tendencies of forming of the unique functional and organizational system, that is tied a general capital.