(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Луценко І. С. Оцінка фіскальної ефективності податкової політики в сфері зовнішньоекономічної діяльності. Досліджено фіскальну ефективність податкової політики в сфері зовнішньоекономічної діяльності через показники фіскальної ефективності. Обґрунтовано шляхи збільшення фіскальної ефективності податкової політики у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Lutsenko I. The evaluation of fiscal tax policy in foreign economic activity. The effectiveness of fiscal tax policy in the sphere of foreign economic activity through fiscal indicators of effectiveness is investigated. The ways of increase of effectiveness fiscal tax policy are defined in the sphere of foreign economic activity.