(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Федишин Н. І. Податкове планування на підприємстві. Визначено сутність податкового планування суб’єкта господарювання. Наведено основні фактори впливу на вибір структури, що реалізовує концепцію податкового пла- нування на підприємстві. Досліджено вплив кожного із факторів на формування підрозділу податкового планування суб’єкта господарювання методом експертних оцінок. Fedyshyn N. Tax planning at the enterprice. The essence of the tax planning is defined. The basic influencing factors on the choice of structure, which realize the concept of tax planning at the enterprise, are given. The significance of the each factor’s impact on the tax planning department formation using the method of expert estimations is investigated.