(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Вавричук О. С. Оптимізація тарифної політики та її вплив на дохідність підприємств житлово-комунального господарства. Проведено аналіз тарифної політики в контексті фінансової діяльності житлово-комунального господарства. Показано її вплив на дохідність житлово-комунальних підприємств України та обґрунтовано шляхи оптимізації з метою забезпечення рентабельної діяльності підприємств комплексу. Vavrychuk O. Optimization of tariff policy and its impact on return of housing and communal services. The tariff policy is analysed in the context of finance activity of housing and communal services, Its influence on profi tability of Ukrainian housing and communal enterprises is shown and the ways of optimizing are grounded to ensure profitable business enterprise complex.