(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Фрадинський О. А., Машко А. І. Становлення морської митної варти в Російській імперії (ХVIII-XX століття). Дослідижено історичні аспекти зародження та становлення підрозділів морської митної варти як ефективного інструменту боротьби з контрабандою на морі.