(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Дишкант О. В. Повноваження Рахункової палати у бюджетному процесі: реалії та перспективи. Розкрито сутність та особливості функціонування Рахункової палати України. Проаналізовано повноваження Рахункової палати з контролю у бюджетному процесі. Систематизовано чинники, які впливають на її діяльність; запропоновано напрямки підвищення ефективності та результативності її роботи. Dyshkant O. Plenary powers of the Accound chamber in the budgetary process: realities and prospects. Essence and features of functioning of the Account chamber are exposed in Ukraine. Plenary powers of the Account chamber on control in a budgetary process are analysed. Factors that influence on its activity are systematized; directions of increase of efficiency and effectiveness of its work are offered.