(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кваша Т. К. Прагматизм формування державного реєстру інвестиційних проектів. Запропоновано створити державний реєстр інвестиційних проектів з метою підвищення якості, ефективності та прозорості управління державними фінансами. Визначено порядок формування й основні складові цього реєстру. Kvasha T. Pragmatism of forming the state register of investment projects. A public register of investment projects is offered with the purpose to improve the quality, efficiency and transparency of public financial management. The order of forming and the main components of this register are defined.