(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Василевська Г. В., Лісовський Р., Лауріш Н. Світова практика використання фіскального інструментарію у забезпеченні позитивної економічної динаміки. Проаналізовано зарубіжний досвід використання фіскального інструментарію у забезпеченні економічного зростання з метою його імплементації у вітчизняній податкові практиці для удосконалення механізмів преференційного оподаткування в Україні. Vasylevska H., Lisovskiy R., Laurish N. World practice of using fiscal instruments to ensuring positive economic dynamic. The international experience of using fiscal instruments to provide economic growth is analysed for its implementation in national tax practice for improving the mechanisms of preferentialtaxation in Ukraine.