(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кнейслер О. В. Ідентифікація та графічна інтерпретація структури перестрахувального ринку. Досліджено науково-методичні підходи до ідентифікації структури перестрахувального ринку. За допомогою кластерного аналізу проаналізовано інституційне середовище вітчизняного ринку перестрахування та визначено його фірмову структуру. Наведено графічну інтерпретацію структури ринку з певним сегментуванням позицій його учасників. Knejsler O. Identify and graphic interpretation the structure of reinsurance market. The scientific and methodological approaches to indentify the structure of reinsurance market are investigated. The institutional environment of reinsurance market is analysed and corporate structure is defined. Graphic interpretation of the market structure of partical segmentationposition of its participants are presented.