(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Колісніченко К. І. Сутність і фактори виникнення податкових ризиків для держави. Досліджено внутрішні і зовнішні джерела виникнення податкових ризиків держави. Визначено, що значна кількість ризикоутворюючих факторів може здійснювати вплив на конкретний ризик. Kolisnichenko K. The essence and factors of tax risk for the state. Internal and external factors of tax risk for the state are investigated. It is indicated that a large number of factors can influence on a particular risk.