(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Десятнюк О. М., Угрин В. В. Прагматизм виникнення та погашення податкового боргу в Україні. Виокремлено теоретико-методичні засади формування податкового боргу в контексті поєднання теоретичних напрацювань і правової бази з практичними реаліями управління податковою заборгованістю в Україні. Сформовано логічну схему механізму формування та погашення податкового боргу та досліджено сучасний стан податкової заборгованості на загальнодержавному та місцевому рівнях. Desjatnjuk O., Ugrin V. The pragmatics of occurrence and payment of tax debt in Ukraine. The theoretical and methodological bases of tax debt formation are distinguished in the context of combination of theoretical developments and legislation base with practical realities of tax debt management in Ukraine. The logical scheme of the mechanism of tax debt formation and enforcement is formed. The current state of tax debt at state and local levels is investigated.