(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Козюк В. В., Заклекта О. І., Шиманська О. П. Політекономія олігархічної економіки. 25 квітня 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулося засідання “круглого столу”, організоване кафедрою економічної теорії. Метою його проведення було обговорення широкого кола проблем, пов’язаних із функціонуванням олігархічної моделі економіки та специфікою її становлення в Україні.