(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Тропіна В. Б. Пенсійна реформа в Україні: результати та перспективи. Досліджено основні напрями практичної реалізації пенсійної реформи в Україні. Проаналізовано вплив проведених заходів з реформування пенсійної системи на збалансування бюджету Пенсійного фонду України. Обґрунтовано необхідність та визначено ключові питання подальшого поглиблення реформи пенсійної системи. Tropina V. Pension reform in Ukraine: results and prospects. The main directions of practical implementation of pension reform in Ukraine are investigated. Influence of the measures on reform the pension system on balance of budget of Pension fund in Ukraine is analysed. The key issues of further deepening the reforms of the pension system are determined.